AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan solucan çıkarmak

Kahve falında burnundan solucan çıkarmak

Kahve falında burnundan solucan çıkarmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında burnundan solucan çıkarmak gördüyseniz:

  • Bir yatırım size güvenli görünse bile, kendi payınıza düşen kısmı iki kere incelemenizde fayda var.

Kahve falında burnundan solucan çıkarmak sevdiği kişileri de yanına alacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan solucan çıktığını görmek haneden birinin ayrılacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından solucan çıkarmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında vücuttan solucan çıkarmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında solucan çıkarmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan solucan çıkarmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına delalettir.

Kahve falında kolundan solucan çıkarmak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir