AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan solucan çıkarmak

Kahve falında kolundan solucan çıkarmak

Kahve falında kolundan solucan çıkarmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin kötüye gideceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kısmetin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında kolundan solucan çıkarmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde asabi tutumlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kolundan solucan çıkarmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında vücuttan solucan çıkarmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında solucan çıkarmak adım atarken çok zorlanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında topraktan solucan çıkarmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına inanılır.

Kahve falında burnundan solucan çıkarmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında ağzından solucan çıkarmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda solucan görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir