AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünde lens görmek

Kahve falında gözünde lens görmek

Kahve falında gözünde lens görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kısmetlerinin bol olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kimden akıl soracağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında gözünde lens gördüyseniz:

  • İçinde bulunduğunuz ikilemler dikkat çekiyor.

Kahve falında gözüne lens takmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında gözüne mavi lens takmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında göz lensi görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerine lens takmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gözlere lens takmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gözünde lens görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında gözünde lens olduğunu görmek zor durumlarda kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında lens takmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir