AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünde ben görmek

Kahve falında gözünde ben görmek

Kahve falında gözünde ben görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına delalet eder.

Kahve falında gözünde ben gördüyseniz:

  • Düşüncesizce atılan adımlar veya ani hareketler altından kalkılması ya da düzeltilmesi zor hatalara neden olabilir.

Kahve falında gözünde ben görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında başta ben görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda ben görmek mali krize gireceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında boynunda ben görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında benjamin çiçeği görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında vücutta et beni görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, başarısının düşeceğine işarettir.

Kahve falında erkeğe benzeyen kadın görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde ben olduğunu görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir