AnaSayfa / Genel / Kahve falında benjamin çiçeği görmek

Kahve falında benjamin çiçeği görmek

Kahve falında benjamin çiçeği görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına inanılır.

Kahve falında benjamin çiçeği gördüyseniz:

  • Anlaşılmamak gibi fikirlere takılmayın.

Kahve falında benjamin çiçeği görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Kahve falında birinin beni öptüğünü görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında benin büyüdüğünü görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünde ben görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet eder.

Kahve falında boyunda et beni görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kolunda et beni görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine alamet eder.

Kahve falında elinde ben görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, varolan borçların ödeneceğine yorulur.

Kahve falında yanağında ben görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir