AnaSayfa / Genel / Kahve falında başta ben görmek

Kahve falında başta ben görmek

Kahve falında başta ben görmek büyük adımlar atacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, hastalıklardan kurtulacağına, amacına nail olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına işaret eder.

Kahve falında başta ben gördüyseniz:

  • Seyahat sayınızda veya işle ilgili veya özel ilişkilerinizle alakalı yaptığınız ziyaretlerde artış var.

Kahve falında başta ben görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başta sivilce görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, başına türlü belalar geleceğine işarettir.

Kahve falında başta yaralar görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başta şişlik görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başta beyaz örtü görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında başta kan görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başta yara kabuğu görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başta çıban görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir