AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin üstünde yara görmek

Kahve falında elinin üstünde yara görmek

Kahve falında elinin üstünde yara görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, ruhen güzelleşeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin üstünde yara gördüyseniz:

  • Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir.

Kahve falında elin üstünde yara görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında el üstünde yara görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinin üstünde yara görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gözün üstünde yara görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak üstünde yara görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el yarası görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında elleri yara görmek az çalışarak çok gezeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinin yara olduğunu görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, keyifli olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir