AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü yeşil görmek

Kahve falında gözü yeşil görmek

Kahve falında gözü yeşil görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü yeşil gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında yeşil gözlü kedi görmek kırılan kalplerin barışacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil göz görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çift yeşil göz görmek el açmayacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil gözlü kara kedi görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil gözlü adam görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil gözlü bebek doğurmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gözlerin yeşil olduğunu görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi gözünü yeşil görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir