AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerin yeşil olduğunu görmek

Kahve falında gözlerin yeşil olduğunu görmek

Kahve falında gözlerin yeşil olduğunu görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerin yeşil olduğunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızı veya hayatınızdaki olayları başkalarıyla payşamamanızda fayda var.

Kahve falında yeşil gözlü bebek doğurmak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkli göz görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında yeşil göz kalemi sürmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında gözlerinin yeşil olduğunu görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi yeşil göz görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil göz kalemi çekmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil gözlü kadın görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir