AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çift yeşil göz görmek

Kahve falında bir çift yeşil göz görmek

Kahve falında bir çift yeşil göz görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çift yeşil göz gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları elde etmek istiyorsanız yavaş ilerlemelisiniz.

Kahve falında bir çift yeşil göz görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çift göz görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çift mavi göz görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işarettir.

Kahve falında çift göz görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında iki çift göz görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çift siyah göz görmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, sevinçli haberlere işarettir.

Kahve falında çift başlı yeşil yılan görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi yeşil göz görmek geçiminin zor hale geleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir