AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözünü yeşil görmek

Kahve falında kendi gözünü yeşil görmek

Kahve falında kendi gözünü yeşil görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, yeni bir hayata başlayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi gözünü yeşil gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında yeşil gözlü bir bebek görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü bebek doğurmak kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında gözleri yeşil görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil göz kalemi almak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında bir çift yeşil göz görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil gözlü olduğunu görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü birini görmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, zahmete düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir