AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri oyulmak

Kahve falında gözleri oyulmak

Kahve falında gözleri oyulmak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gözleri oyulmak gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında gözlerinin oyulduğunu görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri oyulmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünün oyulduğunu görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyulmuş göz görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözü oyulmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını oynarken görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiftetelli oynayanları görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında düğünde oynayan insan görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir