AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin oyulduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin oyulduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin oyulduğunu görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında gözlerinin oyulduğunu gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Kahve falında gözünün oyulduğunu görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında gözü oyulmak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında gözleri oyulmak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında oyulmuş göz görmek rakipleri mağlup edeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinin oyulduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, doğru kararların alınacağına alamet eder.

Kahve falında oynayan gelin görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini oynarken görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında basketbol oynayan birini görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir