AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde oynayanları görmek

Kahve falında düğünde oynayanları görmek

Kahve falında düğünde oynayanları görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde oynayanları gördüyseniz:

  • Seyahat sayınızda veya işle ilgili veya özel ilişkilerinizle alakalı yaptığınız ziyaretlerde artış var.

Kahve falında düğünde oynayan insan görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde oynayan görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde oynayanları görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini düğünde oynarken görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine inanılır.

Kahve falında kumar oynayıp kaybetmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okey oynayanları görmek güzel günlerin sona ereceğine, hanesine bolluk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyulmuş diş görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oynayan kadınlar görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir