AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyun oynandığını görmek

Kahve falında oyun oynandığını görmek

Kahve falında oyun oynandığını görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet eder.

Kahve falında oyun oynandığını gördüyseniz:

  • İş birliği yaptığınız kimseler, eşiniz ya da ortaklarınız fazla harcamalara yol açabilirler.

Kahve falında oyun oynayanları görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye delalettir.

Kahve falında oyun oynarken görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında oyun oynandığını görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü oynarken görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadınları oynarken görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini futbol oynarken görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tenis oynandığını görmek kötü günlerin arkada kalacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında düğünde oynayan insan görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir