AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü morarmış görmek

Kahve falında gözü morarmış görmek

Kahve falında gözü morarmış görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarını unutacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü morarmış gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya diyetinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında gözü morarmış birini görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında gözlerinin altını mor görmek geride bırakacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işarettir.

Kahve falında göz morartmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözünü morarmış görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gözü morarmış görmek aile içinde husumet gelişeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü mor görmek çok büyük atılımlar yapacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında gözünün altını mor görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Kahve falında göz altında morluk görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir