AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü mor görmek

Kahve falında gözü mor görmek

Kahve falında gözü mor görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında gözü mor gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Kahve falında göz morartmak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında gözleri morarmış birini görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünün altını mor görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına inanılır.

Kahve falında gözlerini morarmış görmek sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret eder.

Kahve falında gözleri morarmış görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mor göz görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında göz altı morluğu görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir