AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü morarmış birini görmek

Kahve falında gözü morarmış birini görmek

Kahve falında gözü morarmış birini görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, epey bir zarara uğrayacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında gözü morarmış birini gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ne ise veya hayatınızda değiştirmek veya değişiklik yapmak istediğiniz yerler neresi ise, harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında morarmış göz görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına işaret eder.

Kahve falında göz altını mor görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerinin altını mor görmek kazancınızın artacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerini morarmış görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının gözünü morarmış görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözünü mor görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına alamet eder.

Kahve falında göz altı morluğu görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, işlerinin yarım kalacağına inanılır.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir