AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün altını mor görmek

Kahve falında gözünün altını mor görmek

Kahve falında gözünün altını mor görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, cesaretinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında gözünün altını mor gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Kahve falında göz altında morluk görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz altını mor görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gözlerinin altını mor görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işaret eder.

Kahve falında gözünün altını mor görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözünü morarmış görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini morarmış görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri morarmış görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında göz morartmak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir