AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin altını mor görmek

Kahve falında gözlerinin altını mor görmek

Kahve falında gözlerinin altını mor görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, makamının sürekli yükseleceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinin altını mor gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında gözlerinin altını mor görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözünün altını mor görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine delalettir.

Kahve falında göz altını mor görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göz altında morluk görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözleri morarmış birini görmek daha fazla mal sahibi olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz morartmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine işarettir.

Kahve falında gözü mor görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir