AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözünü morarmış görmek

Kahve falında başkasının gözünü morarmış görmek

Kahve falında başkasının gözünü morarmış görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının gözünü morarmış gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin hakkınızda yanlış hükme vardıklarını anlasanız bile bunu düzeltmek için birşey yapmak içinizden gelmeyebilir.

Kahve falında gözü mor görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında göz morartmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerini morarmış görmek içinin rahat edeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerinin altını mor görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Kahve falında göz altı morluğu görmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında mor göz görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının gözünü mor görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir