AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözü kapalı görmek

Kahve falında tek gözü kapalı görmek

Kahve falında tek gözü kapalı görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, kazancının çok düşeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına alamet eder.

Kahve falında tek gözü kapalı gördüyseniz:

  • Belli tavsiyelerde ya da önerilerde bulunurken dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında tek gözü kapalı görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kapalı olmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, gün yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapalı göz görmek hep dua edeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünü kapalı görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gözü kapalı yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözü kapalı namaz kılmak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Kahve falında gözünün kapalı olduğunu görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözü kapalı kuran okumak eşi tarafından yüceltileceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir