AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük unutmak

Kahve falında gözlük unutmak

Kahve falında gözlük unutmak umutlarını yitireceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, ekmeğinin de artacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, işinin yoluna gireceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük unutmak gördüyseniz:

  • Gerilime rağmen hayranlarınız artıyor olacak.

Kahve falında gözlük unutmak işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına inanılır.

Kahve falında gözlüğünü unutmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, malını ve canını emniyete alacağına işarettir.

Kahve falında elbisesini unutmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir eşyayı unutmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında terlik unutmak işinde büyük zaferler elde edeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını unutmak yeni ev eşyaları alınacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına alamet eder.

Kahve falında dolmuşta çanta unutmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında kol saatini unutmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir