AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuşta çanta unutmak

Kahve falında dolmuşta çanta unutmak

Kahve falında dolmuşta çanta unutmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, haksızlığa uğrayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında dolmuşta çanta unutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında dolmuşta çanta unutmak özel hayatının da yolunda gideceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuşun arkasından koşmak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, refah içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolmuşa bindiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işarettir.

Kahve falında dolmuş kaçırmak kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi dolmuşa binmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında dolmuşla seyahat etmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, çok güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dolmuşa görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir