AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabını unutmak

Kahve falında ayakkabını unutmak

Kahve falında ayakkabını unutmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, çok güzel işlere gireceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını unutmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde birtakım gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında ayakkabısını unutmak planların boşa gideceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı unutmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı giymeyi unutmak kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı evde unutmak başarıya giden yolların açık olacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı unutmak hasta ise iyileşeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını unutmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı bir yerde unutmak hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarını unutmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir