AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik unutmak

Kahve falında terlik unutmak

Kahve falında terlik unutmak yani babasına benzeyeceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, mal mülk kazanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, hayırlı işe, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret eder.

Kahve falında terlik unutmak gördüyseniz:

  • Daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında terliğini unutmak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, elde edilen nasibin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terlik unutmak mutluluğa giden yolu bulacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında okumayı unutmak yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında abdest almayı unutmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, başkalarının malına göz dikeceğine delalet eder.

Kahve falında çorap giymeyi unutmak işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına işarettir.

Kahve falında birinin ismini unutmak kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında palto unutmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında şemsiyeyi unutmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir