AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük tamir ettirmek

Kahve falında yüzük tamir ettirmek

Kahve falında yüzük tamir ettirmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, can derdine düşeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına inanılır.

Kahve falında yüzük tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Çalan kapıları açmayı unutmayın.

Kahve falında yüzük tamir ettirmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine yorulur.

Kahve falında ev tamir edildiğini görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tamir ettiğini görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine inanılır.

Kahve falında kapı tamir ettirmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ev tamir ettiğini görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı tamir ettirmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında televizyon tamir ettirmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında motor tamir ettirmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, övgü dolu sözler duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir