AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı tamir ettirmek

Kahve falında arabayı tamir ettirmek

Kahve falında arabayı tamir ettirmek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında eski araba tamir ettirmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işarettir.

Kahve falında arabayı tamir ettirmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba tamir ettiğini görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine inanılır.

Kahve falında tamir edilen ev görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon tamir ettirmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bisiklet tamir ettirmek sevgi dolu haberler alınacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev tamir edildiğini görmek sorunlarını çözeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine işaret eder.

Kahve falında saat tamir ettirmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir