AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev tamir ettirmek

Kahve falında ev tamir ettirmek

Kahve falında ev tamir ettirmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yazgısının güzelleşeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bereket ve zenginlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ev tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Kahve falında tamir edilmiş ev görmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi tamir ettirmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine alamet eder.

Kahve falında ev tamir ettiğini görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev tamir edildiğini görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında ev tamir ettirmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında tamir edilen ev görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski araba tamir ettirmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir