AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş gözlüğü tamir ettirmek

Kahve falında güneş gözlüğü tamir ettirmek

Kahve falında güneş gözlüğü tamir ettirmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü tamir ettirmek gördüyseniz:

  • İletişimin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında güneş gözlüğü tamir ettirmek tebrik edileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük tamir ettirmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında gözlük tamir etmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü kırmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü bulmak başını yastığa daha rahat koyacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında güneş gözlük görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, düşman malından yemeye alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık güneş gözlüğü görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir