AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma tırnak takmak

Kahve falında takma tırnak takmak

Kahve falında takma tırnak takmak güleceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında takma tırnak takmak gördüyseniz:

  • Artan talepler dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında takma tırnak takmak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, borçların kısa sürede ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında takma tırnak görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının takma dişini takmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takma dis takmak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında takma kirpik takmak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, zor zamanların biteceğine yorulur.

Kahve falında takma bıyık takmak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak takmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında takma kirpik taktığını görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir