AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma diş taktığını görmek

Kahve falında takma diş taktığını görmek

Kahve falında takma diş taktığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalettir.

Kahve falında takma diş taktığını gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir derdi ile uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında takma diş taktığını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine alamet eder.

Kahve falında takma diş taktırmak arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takma kirpik taktığını görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takma saç taktığını görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına yorulur.

Kahve falında takma diş almak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerinin takma olduğunu görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında üst takma diş görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma diş fırçalamak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir