AnaSayfa / Genel / Kahve falında tak tak ses duymak

Kahve falında tak tak ses duymak

Kahve falında tak tak ses duymak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, malvarlığının çok daha artacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına işaret eder.

Kahve falında tak tak ses duymak gördüyseniz:

  • İşbirliğine bağlı maceralara atılma amacını güden ya da hayalperest iş birlikleriyle ilgili tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında tak tak ses duymak borcunun kalmayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında matkap sesi duymak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzayda ezan sesi duymak ele geçen paranın daha da artacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ruh sesi duymak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçi sesi duymak kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, dünya malına kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında su sesi duymak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek ses duymak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir