AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlüğü kırılmak

Kahve falında gözlüğü kırılmak

Kahve falında gözlüğü kırılmak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ruh sağlığının bozulacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında gözlüğü kırılmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun, durumun veya olayın nasıl yönetileceği bulunamıyorsa, ilk fikrin üstüne atlayabilirsiniz.

Kahve falında kendi gözlüğünün kırıldığını görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlüğü kırılmak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, kafa dağıtacağına yorulur.

Kahve falında güneş gözlüğünün kırıldığını görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü kırılmak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, varını yoğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet eder.

Kahve falında gözlüğünün kırıldığını görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük kırılması görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir