AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri siyah görmek

Kahve falında gözleri siyah görmek

Kahve falında gözleri siyah görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözleri siyah gördüyseniz:

  • Şu aralar olayların üzerine doğrudan giderseniz herşeyi daha çok çıkmaza sokarsınız.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah gözlü görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye alamet eder.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ortalığın karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah göz görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında siyah renkte göz görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gözlü erkek bebek görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir