AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin parladığını görmek

Kahve falında ellerinin parladığını görmek

Kahve falında ellerinin parladığını görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, iş kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerinin parladığını gördüyseniz:

  • İnsani yardım projeleri ya da çalışmaları size, hayattaki daha önemli şeyleri anlama fırsatı verebilir.

Kahve falında ellerinin parladığını görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzün parladığını görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranın parladığını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında yüzüğün parladığını görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerinin parladığını görmek az maliyetle ticarete atılacağına, her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında yüzü parlamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında saçın parladığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında dişin parladığını görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir