AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranın parladığını görmek

Kahve falında kuranın parladığını görmek

Kahve falında kuranın parladığını görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kuranın parladığını gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızla bir ilişkiye başlamanız sizi uzlaşmacı bir konuma taşıyabilir.

Kahve falında kuranın parladığını görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü parlamak çok güzel olaylar yaşanacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yıldız parladığını görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişinin parladığını görmek eşiyle bahtiyar olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin parladığını görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerinin parladığını görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına delalet eder.

Kahve falında gözleri parlamak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğün parladığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir