AnaSayfa / Genel / Kahve falında basketbol oynayan birini görmek

Kahve falında basketbol oynayan birini görmek

Kahve falında basketbol oynayan birini görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, helal rızık yiyeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında basketbol oynayan birini gördüyseniz:

  • Keyif kaçırtıcı ilişkilerden kaçının.

Kahve falında basketbol oynandığını görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işarettir.

Kahve falında basketbol oynayan birini görmek haksızlığa uğrayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında basketbolcu görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında basketbol potası görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında basketbol maçı izlemek tatsızlıklar çıkacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında basketbolcu olmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, sağlığın da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında basketbol maçına gitmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet eder.

Kahve falında basketbol maçı görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir