AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynayan gelin görmek

Kahve falında oynayan gelin görmek

Kahve falında oynayan gelin görmek fikirlerinin çatışacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine delalet eder.

Kahve falında oynayan gelin gördüyseniz:

  • Evden yapılan çalışmalar ya da çevrenizi konforlu veya kullanışlı hale getirmeniz olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında oynayan gelin görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, böyle işlere kalkışacağına işarettir.

Kahve falında kumar oynayıp kaybetmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oyun oynayanları görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde oynayan görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında futbol oynayamamak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret eder.

Kahve falında gözü oyulmak hem hayatının kurtulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okey oynayanları görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında dişinin oyulduğunu görmek zengin için yoksulluğa, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir