AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini oynarken görmek

Kahve falında eşini oynarken görmek

Kahve falında eşini oynarken görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eşini oynarken gördüyseniz:

  • Doğru şekilde plan yapmalısınız.

Kahve falında eşini oynarken görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında oynayan kadın görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında okey oynayanları görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına yorulur.

Kahve falında oynayan insanlar görmek büyük miktarda para kazanılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet eder.

Kahve falında basketbol oynandığını görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında oynayan insan görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün oynamasını görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, beklediklerini duyacağına alamet eder.

Kahve falında kendini oynarken görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir