AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir gözünün olmadığını görmek

Kahve falında bir gözünün olmadığını görmek

Kahve falında bir gözünün olmadığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yardımcı olmayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir gözünün olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında bir gözünün olmadığını görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tek gözünün olmadığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göz bebeğinin olmadığını görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin olmadığını görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına yorulur.

Kahve falında gözünün olmadığını görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında parmakların olmadığını görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında işinin olmadığını görmek yazgısının güzelleşeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin çatısının olmadığını görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ev taşımaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir