AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün olmadığını görmek

Kahve falında gözünün olmadığını görmek

Kahve falında gözünün olmadığını görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sıkıntılara neden olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözünün olmadığını gördüyseniz:

  • Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında gözünün olmadığını görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bir gözünün olmadığını görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına delalettir.

Kahve falında tek gözünün olmadığını görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, başarıya giden yollarını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinin olmadığını görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında göz bebeğinin olmadığını görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek alınganlıkların hasıl olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına yorulur.

Kahve falında evli olmadığı halde çocuğu olmak çok rahat bir nefes alacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında saçının bir kısmının olmadığını görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir