AnaSayfa / Genel / Kahve falında fincan kırılması görmek

Kahve falında fincan kırılması görmek

Kahve falında fincan kırılması görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, günah ve suç işleyeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fincan kırılması gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Kahve falında fincan kırılması görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış fincan görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında fincan takımı hediye etmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden kahve fincanı almak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kırık fincan tabağı görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, huşu içinde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fincan hediye almak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kahve fincanı görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında kırık fincan görmek geniş rızık elde edeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir