AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabadan inip kaçmak

Kahve falında arabadan inip kaçmak

Kahve falında arabadan inip kaçmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, borcunun da hafifleyeceğine, ortalığın karışacağına yorulur.

Kahve falında arabadan inip kaçmak gördüyseniz:

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.

Kahve falında arabadan inip kaçmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında arabadan inip bisiklete binmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında arabadan inip yürümek refah düzeyinin artacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inişe geçen uçak görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında merdivenden inip çıkmak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yokuş inip çıkmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giydi ini görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdi ini görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir