AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabadan inip yürümek

Kahve falında arabadan inip yürümek

Kahve falında arabadan inip yürümek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, aydınlığa çıkılacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında arabadan inip yürümek gördüyseniz:

  • Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında arabadan inip yürümek tabiatı kötü olan kişiye, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında arabadan inip kaçmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabadan inip bisiklete binmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında iniş aşağı koşmak bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlendi ini görmek iş ve mekan değiştireceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işarettir.

Kahve falında iniş yapan uçak görmek sevdiği insana kavuşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle inip çıktığını görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalettir.

Kahve falında inip çıkmak çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir