AnaSayfa / Genel / Kahve falında inişe geçen uçak görmek

Kahve falında inişe geçen uçak görmek

Kahve falında inişe geçen uçak görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inişe geçen uçak gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında inat etmemekte fayda var.

Kahve falında inişe geçen uçak görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine inanılır.

Kahve falında uçakla iniş yapmak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında uçağın inişini görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, aileyle iş yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında iniş yapan uçak görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle inip çıkmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden inip çıkmak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden inip çıkmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında iniş aşağı inmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir