AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdi ini görmek

Kahve falında sevdi ini görmek

Kahve falında sevdi ini görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına delalet eder.

Kahve falında sevdi ini gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında sevdi ini görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla iniş yapmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine inanılır.

Kahve falında iniş aşağı inmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giydi ini görmek büyük adımlar atılacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında evlendi ini görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iniş inmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörde inip çıkmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında inişe geçen uçak görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir