AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız parladığını görmek

Kahve falında yıldız parladığını görmek

Kahve falında yıldız parladığını görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yersiz yere suçlanacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız parladığını gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Kahve falında yıldızların parladığını görmek can sıkıntısının geçeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız parladığını görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında yıldızın parladığını görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçların parladığını görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün parladığını görmek ömrünün uzun olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dişin parladığını görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayın parladığını görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ay gibi parlamak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir