AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin parladığını görmek

Kahve falında güneşin parladığını görmek

Kahve falında güneşin parladığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneşin parladığını gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri yarım bırakmayın.

Kahve falında güneşin parladığını görmek bereketli işlere gireceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranın parladığını görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişinin parladığını görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü parlamak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, arkasından gıybet edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün parladığını görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızların parladığını görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerin parladığını görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzün parladığını görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir