AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini morarmış görmek

Kahve falında gözlerini morarmış görmek

Kahve falında gözlerini morarmış görmek güçlendikçe güçleneceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerini morarmış gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Kahve falında gözleri morarmış birini görmek onlardan medet umacağına, mal ve para sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında gözü morarmış görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında göz morartmak herkesten ileriye gideceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerini morarmış görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözü morarmış birini görmek mutluluğunun zedeleneceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri morarmış görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mor göz görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, ortaklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin altını mor görmek rakipsiz hale geleceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir